PROJEKT

Konstnär Wang Jianyue  i världen när det gäller målningen först föreslog att dela upp den teoretiska värld av första generationen till fjärde generation målning målning idéer, men också skapandet av en tredje generationens och fjärde generationens måleri och teckning teori, vilket är historien av målning i världen. landmärke och viktig målning konstnärligt värde, och djupgående utforskning av mänsklighetens framtid i världen inom måleri, studerat och föreslagit särskild plan och åtgärder, vilket tyder på att konstnär  Wang Jianyue har lett världen tittar och tänka framåt, Kina och världen inom måleri pekade i rätt riktning och att öppna upp en väg framåt och lösa världen inom målning har varit i en stilla, bakom andra kulturområden (såsom filmer, musik, litteratur, etc. ) villkor, liksom riktlinjer och främja människors rörelse i rätt riktning i framtiden när det gäller målning och göra stormsteg, dra den mänskliga nivå för att förbättra så snabbt som möjligt till den högsta nivån, och bortom andra kulturområden, promenader i världskultur spetsen, för att förbereda för framtida kontakt med en främmande civilisation inbillade standarder och bortom måla utomjordisk civilisation, vilket är att främja och nytta mänskligheten kommer att ha en stor betydelse. För att uppnå dessa ambitiösa mål, i syfte att uppfylla de strategiska målen för Kinas kulturella makten för närvarande genomförs inom området för målning konst i Kina och världen av konstnär  Wang Jianyue , i en planerad, systematisk och formulerat en rad förslag till stora och visionär och har en enorm ekonomiska och politiska intressen samarbetsprojekt.

Fullständig beskrivning nedan konstnär Wang Jianyue höjs och planering inom målning konst i Kina och världen flera samarbetsprojekt:

Samarbetsprojekt (a)

Namn: Wang Jianyue “tredje generationens och fjärde generationens målning målning” Personlig Global Exhibition Tour

innehåll:

1) konstnär  Wang Jianyue första gången i världen till en värld av målning teorin om den första generationen som fjärde generationens målning målning division.

2) konstnär  Wang Jianyue grundade världens första tredje generationens och fjärde generationens måleri och teckning teori.

3) visar konstnären Wang Jianyue tredje generationens och fjärde generationens målningar.

4) visar konstnären böcker och artiklar skrivna av Wang Jianyue .

5) visar skapandet av målningen steg Illustratörer konstnären Wang Jianyue tredje generationens och fjärde generationens målning målning stora verk.

6) För att undersöka prognostisering och planering division diskuterar hela utvecklingsprocessen av den femte generationen av teckning och målning mänsklighetens framtid.

7) visar konstnären teorin Wang Jianyue fjärde generationens program designat kläder.

8) uppvisade konstnären  Wang Jianyue introducerar skiljer sig från den traditionella stilen tittare av den fjärde generationen av målningar utställnings webbplats layout och design fungerar tittarna speciella metoder.

9) Spela << konstnären Wang Jianyue med målning>>  film och TV videor.

Betydelse:

1) låta världen veta att konstnären Wang Jianyue i världen  teori föreslog först att dela upp världen i målningen till den fjärde generationen av den första generationen av målning målningar, och skapandet av en tredje generationens och fjärde generationens måleri och teckning teori, fortfarande preliminära den femte generationen av målning etablerade teoretiska ramverk och framtida prognoser och planering uppdelning av hela utvecklingsprocessen av mänsklig diskurs av måleri, vilket är första gången i världshistorien målning, är ett landmärke och viktig målning konstnärligt värde, görs till en värld av måleri betydande bidrag.

2) hålla en storskalig och har en djupgående personlig transformation av globala utställningen turnera konstnären Wang Jianyue göra stor inverkan konstnären Wang Jianyue i världen för att fastställa konstnären Wang Jianyues målningar och teckningar  teori, och tillåter konstnären Wang Jianyue målningen konstverk har en viktig målning konstnärligt värde, eftersom målningen är omätbar värde, är utmärkt målning konstverk ovärderliga.

3) Den tredje generationens och fjärde generationens målning målningar målning har en mycket hög konstnärlig kvalitet i världen när det gäller målning.

4) höll den fjärde generationen av globala utställningen turnera konstnären Wang Jianyue målning personliga kommer för första gången och skapa en stil som skiljer sig från den traditionella publiken i form av utställningar i världen att titta på.

5) Ställt ut världsturné utställning konstnären Wang Jianyue, det kinesiska folkets målningar på förgrunden av världen.

6) Den fjärde generationen (inklusive tredje generationens) avancerade målning teorin appliceras på andra kulturområden samt, såsom skapandet av filmen och filmproduktion, dataspel design och kostymdesign, kan du ta dessa kulturella områden språng utveckla och förbättra sin konkurrensförmåga i världen, och på kort tid, kunna minska klyftan med utvecklade länder för att fånga upp och över och ansvara för den dominerande roll av ledarskap och bidra till att förverkliga denna strategi av kinesisk kultur målet.

7) för att främja utbyte och samarbete mellan Kina och världen av målningen.

8) Ställt ut världsturné utställning konstnären Wang Jianyue, hjälp om hur man handskas med det mänskliga området målning och den framtida utvecklingen av den moderna eran, påpekade en tydlig riktning och mål, och kan lösa världs inom målningen har varit i stillestånd, bakom andra kulturområden (såsom filmer, musik, litteratur, etc.) av situationen, den mänskliga nivån till den högsta nivån på målningen så snart som möjligt, och bortom andra kulturområden, i spetsen för världskultur, och fantasi för framtiden i kontakt med en främmande civilisation standarder och bortom måla främmande civilisation redo, som främjar och nytta mänskligheten kommer att ha en stor betydelse.

samarbete:

Eftersom karriär och bidrag till världen av målningen fält konstnären Wang Jianyue gjort, den föreslagna Kina, Sverige och FN och regeringar runt om i världen, ministeriet för kultur och olika konstnärer Association, alla typer av konstgallerier, museer och gallerier, olika konst sjukhus och den betydelse det tillverkar alla typer av företag och privatpersoner, till exempel insyn, hjälp och finansiering konstnären Wang Jianyue och visionär Wang Jianyue enorma och har en enorm ekonomiska och politiska intressen samarbetsprojekt för målning projekt, skolor, forskningsinstitutioner och konst Publishing House och nödvändighet. Framgångsrik ställt ut konstnären Wang Jianyue världsturné Utställningen kommer etablera konstnären Wang Jianyue viktig position inom kinesisk målning i världen och för att förbättra värdet av målningar konstnären Wang Jianyue lade en framtid i världen kan hålla långsiktigt personlig konstnären Wang Jianyue möjligheten att turnera utställningen, vilket gör det möjligt för deltagarna att få hjälp och investeringarna kan stora ekonomiska och politiska intressen.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s