5:E Generationsmåleri

Vem äger befallande höjder i framtiden, Kommer att ha en framtid.

För att uppnå skapandet av den femte generationen av sin teori om målning, Konstnär Wang Jianyue har utfört förberedande fas, aktuella fas och framtida fas av stegen genomförandeplanen tre-stegs:

Förberedelser fas:

1) År 2011-12 preliminära skriva “femte generationens målning teoretiskt ramverk”.

2) År 2012 Initial skriva “mänsklighetens framtid genom hela utvecklingsprocessen av måleri division framförhållning och planering diskurs”.

3) År 2012 skrev “på utvecklingen av nuvarande och framtida värld med måleri att göra en analys och framtidsutsikter”.

4) År 2012 preliminärt fjärde generationens målning teori för att skriva ansökningar (inklusive tredje generationens) manus med fantasi måla konstnärliga uttryck för “Porten till universum” (preliminär titel) Manuskriptet

5) År 2012 skrev “serie av filmer om de ekonomiska intressen och politiska betydelsen av skytte (som leder till universum) [preliminär titel],” en text

6) År 2013 färdigt “Wang Jianyue tredje och fjärde generationens personliga konstutställning planeringsprogram

Aktuella fas:

1) att skapa en serie av konstnären Wang Jianyue närvarande den fjärde generationen av målningar, beräknas vara i huvudsak fullständig åtagande av fyra generationer av målningar runt 2020.

2) den gradvisa förbättringen av den teoretiska ramen för den femte generationen av målning.

3) Förbered en världsturné utställningen “Wang Jianyues tredje och fjärde generationens målningar.”

 Framtida fas:

Efter genomförandet Wang Jianyue av en serie av fjärdegenerationens  målningar runt 2020 eller innan skapelsen, kommer han att skapa en omfattande studie av teori och dess femte generationens måleri,  och skriva den femte generationen teoriböcker, kommer att hålla “Wang Jianyues femtegenerationens måleri verk”personlig världsturné utställning.

Dessutom konstnär Wang Jianyue började också studera den sjätte generation teori, samt “mänsklighetens framtid genom hela utvecklingsprocessen av måleri division förutseende och planering diskurs”av fördjupning och föreslå konkreta planeringen.

 

Skapandet av den femte generationen av måleri och dess teoretiska betydelse och värde:

1) för att leda världen av målnings trender och processer.

2) Det finns områden i världen konsten av målning till förmån för ständig utveckling och uppnått i framtiden pågår.

3) Den femte generationen av avancerad målning och teori inom området för konst i andra kulturer, kan vi bättre främja en kontinuerlig utveckling och framsteg inom området för kultur och konst av målning i världen.

 

Skapandet av den femte generationen av måleri och teori kommer att bli mycket svårt, som jag har absolut förtroende och säkerhet.

Framtiden i filmen “Porten till universum”-filmerna (preliminär titel) av hela processen, tillämpningen av den femtegenerationens  måleri och teori samt efter femtegenerationens måleri och teori, så att filmindustrin har kontinuerligt utvecklats.

Med tanke på den betydelse och värdeskapande och teorin om att måla den femte generationen är omätbar, där konstnär Wang Jianyue stark vädjan till Kina och andra länder i världen regeringar och berörda avdelningar, företag, universitet, forskningsinstitut, entreprenörer, investerings sponsor och individen: Om önskemål var, och konstnär Wang Jianyue vänligen kontakta oss, kommer vi att arbeta tillsammans!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s